0165 - 51 86 72
Watermolen 4B
4751 VK Oud Gastel

Ruim 50 jaar betrouwbaarheid
kwaliteit & service
Aggregaten voor
de leidingbouw
24/7 service -
ook op lokatie

Geschiedenis

MOSA is een van de grootste onafhankelijke fabrikanten van las- en stroomaggregaten in Europa en vierde in 2013 haar 50 jarig jubileum. De fabriek heeft een aantal unieke uitvindingen op haar naam staan, zoals de eerste draagbare lasgenerator, het eerste lasaggregaat met digitale processor en recentelijk de MAGICWELD. MOSA behoort tot de BCS groep, al generaties eigendom van een Italiaanse familie. Men bouwt o.a. tractoren voor speciale toepassing en exporteert over de gehele wereld. Innovatie, kwaliteit en partnership zijn de kernwoorden waar het om draait bij de BCS groep. 

 

 

MOSA Aggregaten BV Oud Gastel is min of meer voortgekomen uit Van Rossum Techniek Papendrecht, de importeur van MOSA in de tachtiger jaren. Na een overname kreeg MOSA Aggregaten in 2002 haar huidige identiteit en bleef de kennis van motoren- en generatortechniek behouden. Het huidige team heeft al ruim 25 jaar ervaring met het eigen merk MOSA.

 

Nieuws

 • 08 oktober 2018

  Nieuwe S-serie robuuste klasse

  Aggregaten die écht tegen een stootje kunnen.

  lees meer...

 • 11 juni 2018

  MOOI !! MOSA in huisstijl voor YL-Allround.

  Full service entertainment specialist koopt 45 kVA

  lees meer...

 • 30 april 2018

  123 Machineverhuur investeert in MOSA

  Afgelopen week werden opnieuw 8 MOSA stroomaggregaten in de verhuurvloot opgenomen.

  lees meer...

 • 04 april 2018

  GE35YSX Special

  Bij MOSA geldt nog steeds; zeg maar hoe de machine eruit moet zien, wij zorgen ervoor.  U vraagt, wij draaien. Standaard uitvoeringen uit voorraad leverbaar, specials duren iets langer.

  lees meer...